Tukea tiimivalmentamiseen

Alison Fletcher, Akatemia CIC

Viimeisen kuuden vuoden aikana Mikael on ollut arvostettu kumppani Akatemia CIC:lle, mahdollistaen Tiimiakatemian inspiroimat koulutusohjelmat englantilaisissa lukiotason kouluissa. Englannissa on tällä hetkellä käynnissä viisi tiimiyrittäjyyden koulutusohjelmaa, ja kolme yliopistotason koulutusohjelmaa käynnistetään tänä vuonna. Lisäksi peruskouluryhmissä kokeillaan tiimioppimista yrittäjyyden rohkaisemiseksi oppilaissa.

Matkamme alkoi kansainvälisellä tiimivalmennuksen koulutuksella, jossa Akatemian johtajat Alison Fletcher ja Robert Goodsell tutustutettiin Tiimiakatemiaan ja tiimioppimiseen. Tähän ohjelmaan pohjaten Mikael räätälöi yhteistyössä Alison Fletcherin kanssa Iso-Britanniaan soveltuvan tiimivalmennuksen koulutuksen, joka on suunniteltu nimenomaisesti englantilaisten korkeakoulujen henkilökunnalle: varmistamaan heidän tiimivalmennusosaaminen ja kyky luoda Iso-Britannian laatuvaatimusten mukaisia koulutusohjelmia. Mikael on valmentanut jokaista Isossa-Britanniassa läpivietyä tiimivalmennuksen koulutusta vuodesta 2012 lähtien, organisoinut oppimismatkoja ja osallistunut strategiapäiviin jotka ovat auttaneet vahvistamaan Iso-Britannian asemaa kansainvälisessä Tiimiakatemia yhteisössä

”Ilman Mimmun tukea ja viisasta konsultointia emme olisi saaneet tuotua tiimiyrittäjyyttä Iso-Britanniaan tällä menestyksellä”, kommentoi Alison Fletcher. ”Hänellä on erinomainen kyky ymmärtää meidän tarpeitamme ja rakentaa luottava, yhteistyölle perustuvan ammattimainen suhde asiakkaaseen.”

Ota yhteyttä

Kaipaatko apua tai ideoita organisaatiosi suunnan hakemiseen? Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella, niin voin tarjota vinkin tilanteeseen.