Mimmutti JYP:n kumppaniverkoston yritysvalmentaja

JYP Jyväskylä Oy toimitusjohtaja, Aku Vallenius

JYP:n ja Jyväskylän pelaajapolku on ainutlaatuisin Suomessa. JYP -Akatemian Mestiksestä on 96 askelta liigajoukkueen pukukoppiin. Mestis-joukkueessa on otettu käyttöön Play4ever(R) -yrittäjyyden ekosysteemi pelaajapuolella eli Play4Career (TM) solvelluksia on käytetty. Haluamme nostaa yhteisöllisyyden ja verkostomme palvelut aivan uudelle tasolle, joten laajensimme yhteistyötä yrityskumppaneiden puolelle.

”Seurana haluamme haluamme toimia alustana koko seutukunnalle ja mahdollistaa kumppaneillemme kehittymisen kauttamme. Haluamme jatkuvasti kehittää palveluja, jotka tuottavat arvoa yritysten arkeen. Mimmutti, Hurrikaaniverkoston kumppaneiden yritysvalmentajana sekä Play4Business(TM) -palvelut ovat ehdottomasti se suunta jonne haluamme kehittyä.” Kertoo toimitusjohtaja Aku Vallenius

”Vastaanotto verkostossa on ollut positiivinen ja kokemukset Tiimin Yhteispelin -testeistä sekä Kumppaniverkoston Valmennuksista ovat lähteneet toimimaan hyvin. Mikael Hirvi tuntee jääkiekon, ja yritysten tarpeet sekä osaa muotoilla palvelut ainutlaatuiseksi ja asiakaslähtöseksi kokonaisuudeksi. Olemme luomassa jotain ainutlaatuista suomalaisessa urheilukentässä. Tämä yhteistyö auttaa meitä matkalla yhdeksi Euroopan parhaista seuroista”  Vallenius toteaa.

Ota yhteyttä

Kaipaatko apua tai ideoita organisaatiosi suunnan hakemiseen? Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella, niin voin tarjota vinkin tilanteeseen.