Play4Business - Yrityksen kehittäminen tiimivalmennuksella

Yritys- ja organisaatiovalmennusten tavoitteena on liiketoiminnan kehittäminen. Meidän kolme askelta auttaa teitä uusiutumaan ja saa yhteispelinne toimimaan, niin yrityksen sisällä, kuin tärkeimpien sidosryhmienkin kanssa.

Organisaation toiminta perustuu tiimien toimivuuteen

Tiimissä oppii nopeimmin. Se joka kykenee oppimaan nopeimmin, saa yhteispelinsä toimimaan, hiottua yrityksen toiminnan haluttuun muotoon ja oppivan verkoston ympärilleen.

Tiimivalmennuksen avulla organisaation toimintaa tehostavat arjen kehitystoimet saadaan toteutettua kaikkia osapuolia kuunnellen ja yhdessä tehden. Valmennuksella luodaan yrityksille yhteisöllisiä ”ajoneuvoja” ja valmennetaan taidot ajaa näitä ajoneuvoja. Lähtötilanteen tekee näkyväksi yhteispelin testimme, joka jo itsessään auttaa tiimiä, esimiehiä tai toimitusketjua parantamaan yhteistyötä. Yhteiset tavoitteet ja nopeat pienet kehitysaskeleet lisäävät työmotivaatiota ja parantavat työilmapiiriä, kuten olemme jatkuvasti pystyneet todistamaan. (kts. Wärtsilä referenssi)

Kumppaniverkostoni avulla asiakkaani voivat mahdollisuuksien mukaan hyödyntää oppisopimuskoulutusta, jolloin valmennuksen omavastuu jää asiakkaalle pienemmäksi. Koulutuskumppaneita ovat Länsirannikon koulutus Oy WinNova, Jyväskylän aikuisopisto ja Vierumäen Urheiluopisto.

Testaa tiimisi yhteispeli!

Tee Tiimin kuntokartoitus -testi ja selvitä, miten organisaatiosi pyörät pyörivät.
Tee testi!

Palvelut tiimiorganisaatioille:

  • Tiimien kuntokartoitus
  • Johdon tietoiskut: ”Kaikki mitä tulee tietää tiimeistä”
  • Tiimityön paalutus
  • Tiimiliideri-ohjelmat
  • Esimies tiimivalmentajana

Ota yhteyttä

Kaipaatko apua tai ideoita organisaatiosi suunnan hakemiseen? Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella, niin voin tarjota vinkin tilanteeseen.