Valmennuspalvelut yrityksille, urheilusektorille ja oppilaitoksille

Olemme kumppaninne kehitysvaiheiden alkussa tai uusiutumista vaativissa hetkissä. Selkeät ja kansantajuiset palvelut sekä työkalut auttavat rakentamaan halutun kulttuurin.

Tiimityö on avain kehitykseen

Tiimi on parhaimmillaan toimintanne moottori. Autan rakentamaan toimivia tiimejä ja yhteistuotantoympäristöjä, jossa viestintä ja kommunikointi paranevat sekä työilmapiiri kehittyy. Osaaminen ja arjen toimintaperiaatteet kehittyvät työtä kehittämällä.

Liiketoiminnan kehittäminen valmennuksen kautta

Kun yrityksessä tai organisaatiossa tarvitaan muutosta, Mimmutin valmennuksella tai yhteispelin testeillä voidaan löytää tapoja nähdä ja tehdä asiat uudella tavalla – tehokkaammin, mielekkäämmin ja tavoitteellisemmin. Saamme toimintakulttuuria muutettua heti arjen tasolla, sekä osaamista avainhenkilöille, jolla pärjäätte itsenäisesti yhteistyömme jälkeenkin.

Yrittäjyyteen tukeminen

Yrittäjyyttä ja yrittäjähenkisyyttä tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän, sekä työelämässä, että muillakin yhteiskunnan osa-alueilla. Tulevaisuustutkijat ennustavat, että itsensä työllistäjiä on Suomessa 60% vuonna 2030 (Ilkka Halava). Yrittäjyys syntyy yhteisössä ja tätä täytyy valmentaa. Autamme rakentamaan sinulle kasvuympäristöjä ja ohjelmia näihin tarpeisiin.

Urheilusektorille

Urheilusektorille

Urheilun uusi ekosysteemi

Mimmutti tuottaa Play4ever(R) ekosysteemin palveluita urheiluseuroille ja -akatemioille. Play4Career(TM) urheilijapolku on innovaatio uran aikaiseen ja jälkeiseen elämään. Play4Business(TM) tuottaa uutta arvoa kumppaniyrityksille, sekä tuloa seuroille.

Yrityksille ja tiimiorganisaatioille

Yrityksille ja tiimiorganisaatioille

Yrityksen kehittäminen tiimivalmennuksella

Yritys- ja organisaatiovalmennusten tavoitteena on liiketoiminnan kehittäminen. Meidän 3 askelta auttaa teitä uusiutumaan ja saa yhteispelinne toimimaan, niin yrityksen sisällä, kuin tärkeimpien sidosryhmienkin kanssa.

Palvelut yrityksille
ja tiimiorganisaatioille
Oppilaitoksille

Oppilaitoksille

Kasvu yrittäjyyteen

Uusien yrittäjyyden ympäristöjen rakentaminen on välttämätöntä tulevaisuuden kannalta. Yrittäjyyttä voi oppia lähes missä tahansa. Kuinka näitä rakennetaan tai yrittäjyyttä valmennetaan – olemme kumppaninne tällä alkutaipaleella.

Palvelut oppilaitoksille

Ota yhteyttä

Kaipaatko apua tai ideoita organisaatiosi suunnan hakemiseen? Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella, niin voin tarjota vinkin tilanteeseen.